XI Memorijalni Kup “Slavko Šćekić”-BERANE OPEN 2022

Krila nastavljaju sa svojom misijom i ciljem da budu što bolji organizator i mjesto susreta svih prijatelja koje je godinama upoznavala, ovog puta su bili to prijatelji iz Ivanjice, Arilja, Novog Pazara, Podgorice i dva internacionalna takmičara iz Rusije sa prebivalištem u Crnoj Gori. Tako je bilo i ove jeseni u subotu 24. septembra gdje se okupilo 17 takmičara iz zemlje i regiona. Sa poletišta na Jejevici i sletištu u Budimlji, Krila su uspješno realizovala XI po redu memorijalni kup “Slavko Šćekić”- BERANE OPEN 2022. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio član kluba Naših Krila Dejan Đurišić, drugo mjesto je pripalo Bjelopoljcu Todoru Nedoviću dok je treće mjesto osvojio Mihailo Maraš iz Podgorice. Prvo mjesto u timskom takmičenju je osvojilo tim Naša Krila i tako se ove godine ostvarila dominacija takmičara iz Beranskog kluba. Odlični meteo uslovi su ovog puta nagradili trud organizatora, takmičenje se odvijalo u 4 serije sa ukupno 48 polijetanja. Beranski klub je takmičenje uspješno i ove godine realizovao uz pomoć Beranskog Sekreterijata za sport,kulturu, omladinu i saradnju sa NVO.

Djelić atmosfere vam prenosimo putem sjajnih slika našeg nesebičnog fotografa Vladimira Obradovića , a ostale slike mozete pogledati na fejsbuk grupi Naša Krila.

Do novih susreta veliki pozdrav od Naših Krila !

Sport:  PARAGLAJDING

Diciplina: Precizno slijetanje na cilj paraglajderom /ACC

Maksimalan broj takmičara : 25

Kategorija takmičenja : REVIJALNO

Organizacija događaja: Paraglajding klub Naša Krila i Opština Berane.
Mjesto održavanja : Berane
Datum održavanja od 23.09.2020 do 26.09.2020
*Izvršni organizator zadržava pravo izmjene termina usled meteo ili drugih razloga
Takmičenje će se održati prema pravilima definisanim po priručniku koji propisuje Agencija  za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore
Takmičenje je otvorenog karaktera i za sve takmičare važe pravila definisana pravilnikom FAI  section 7C.
Izvršni organizator: Paraglajding klub NAŠA KRILA, Berane

Direktor takmičenja: Maja Radovanić

Prijave takmičara zaključno sa 18.09.2022 

Prijava takmičara / Aplication form

 

Verification